МВР ја предупреди јавноста: Не се вознемирувајте!

1 min read

Денеска околу 12 часот во кругот на Министерството за внатрешни работи во Скопје во соработка со Дирекцијата за заштита и спасување ќе биде спроведена обука за вработените во Одделот за форензички испитувања од областа на заштита и спасување. Обуката ќе опфати и практичен дел, кој ќе се реализира на паркингот позади новиот објект за форензика, а ќе опфати гасење пожар со ПП апарати.

Од МВР ја информираат јавноста дека станува збор за обука (вежба) со цел да не се создаде вознемиреност кај граѓаните. 

ИЗВОР: skopjeinfo.mk

Претходно

Лајчак: Ситуација меѓу Косово и Србија може да се реши само преку постоечкиот дијалог

Следно

ВЛАДИМИР ТЕМКОВ СЛАВИ 40 ГОДИНИ ТВОРЕШТВО СО ИЗЛОЖБА ВО ЧИФТЕ АМАМ

Latest from Blog