ВИДЕО: Бруклин Бекам прави омлет од 500 евра!

March 4, 2024
1 min read

Најстариот син на Дејвид Бекам, Бруклин Бекам, веќе неколку години ги забавува фановите со своите видеа за готвење.

Веќе неколку години јавноста ги следи кулинарските авантури на младиот Бруклин Бекам, синот на познатиот фудбалер Дејвид Бекам и модната дизајнерка Викторија Бекам.

Младиот Бекам започна и свое шоу „Cookin’ With Brooklyn“, во кое камерите го следат додека ги учи основните техники на готвење и подготвувањето интересни јадења од познати, почитувани готвачи, а потоа ги подготвува за пријателите и семејството.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Последното јадење што го подготви е сочен омлет. За време на подготовката на омлетот, Бекам објасни зошто користи путер, а не масло при подготовката на омлетот, кога е потребно да се посоли омлетот и други трикови.

На крајот омлетот го посипал со сечкан свеж власец и кавијар „империја“ кој чини околу 500 евра. Тој им се обрати и на хејтерите кои постојано го критикуваат неговиот начин на готвење.

– Па, јас не сум професионален готвач, само сакам да готвам – рекол младиот Бекам.

Извор: kurir.mk

VERO JUMBO MACEDONIA

EVN MACEDONIA

MARKETING

Претходно

Благодарност од ВМРО-ДПМНЕ за собрани над 28.000 потписи за професорката Гордана Силјановска Давкова

Следно

Седницата на албанскиот парламент само што почна заврши, демократот Нока физички нападна припадник на обезбедување

Latest from Blog

Трипуновски: Секој кој има штета ќе биде обештетен

Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски присуствуваше на прес-конференција на Управувачкиот комитет за справување со кризи кој во проширен состав заседаваше во МВР. Во регионот каде што е пожарот во

Џон Малкович за аферата со убавата Мишел Фајфер: Кога ќе ја преминете границата, нема враќање

 Двајцата биле во брак во тоа време, а нивната романса од снимањето се прелеала и во реалниот живот. Во историската романса од 1988 година, режирана од Стивен Фрирс, Малкович и Фајфер ги
Go toTop