Герила акција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Битола: „Молика кој ќе ја купува? Шоферот, директорот или премиерот?“ (ФОТО)

1 min read

Герила акција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Битола.

При посетата на премиерот на нашата земја во Битола, поточно на РЕК Битола, млади момчиња поставија натпис на патот каде што поминувал автомобилот на премиерот Димитар Ковачевски.

„Молика кој ќе ја купува? Шоферот, директорот или премиерот“, додека на другиот натпис стоеше „430 дена дефект на Блок 3 за тоа се слави?“.

ИЗВОР: kurir.mk

Претходно

Фото: „Лајка“ доби прекривки за кучињата

Следно

Србија: Потврдени први случаи на мали сипаници

Latest from Blog