Dëmtim të pronës nga përmbytja, vjedhja ose zjarri, apo investim në sigurimin e shtëpisë. Çfarë do të zgjidhni?

1 min read

A ju ka ndodhur që të ndani shumë të madhe të parave për riparime dhe shpenzime të tjera të paparashikuara në shtëpi, pavarësisht nëse keni blerë së fundmi një apartament të ri apo jetoni prej vitesh në të? Keni shkuar në fundjavë diku dhe pas vetëm dy ditësh ktheheni në shtëpi dhe e shihni banesën të përmbytur. Ose zjarri që ka ndodhur te fqinjët tuaj ka prekur edhe banesën tuaj. Të mos flasim për vjedhjet, sa gjasa ka të ndodhin. Sisteme të ndryshme mbrojtëse, video kamera, sisteme alarmi dhe të ngjashme janë parandalimi i shkëlqyer, por jo gjithmonë mbrojnë plotësisht.

Të gjitha këto situata dhe kosto të padëshiruara dhe të paparashikueshme mund të shmangen duke blerë një policë sigurimi shtëpie Kroacia. Kur krahason koston e dëmtimit të mundshëm të shtëpisë me shumën që duhet paguar për sigurimin e familjes prej rreth 40 dhe 50 euro në vit, del se sigurimi është një investim shumë më i mirë. Ne mbrojmë diçka shumë të vlefshme (dhe më shumë se thjesht materiale) me një investim shumë të vogël në sigurimin e shtëpisë.

Mos u bëni nga ata qytetarë që dinë të thonë “pse nuk e sigurova shtëpinë” pasi banesa u digjet, kur ka përmbytje, apo kur ndodh një vjedhje duke u bërë të vetëdijshëm se sa shumë do të thotë shtëpia për ta.

Polica e sigurimit të shtëpisë Kroacia është një nga policat më të përballueshme të sigurimit. Ky është një investim i vogël që do ta mbrojë shtëpinë tuaj nga humbjet. Ka disa paketa bazë në varësi të asaj që mbulohet.  Është e rëndësishme të zgjidhni policën më të mirë të sigurimit sipas nevojave tuaja dhe karakteristikave të shtëpisë tuaj.

https://web.crosig.mk/portfolio/domakinsko-osiguruvanje/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Претходно

Турската лира падна близу историски најниското ниво по победата на Ердоган

Следно

Министерство за култура со отворен повик за учество на „Цртај на македонски јазик“ 2023

Latest from Blog