Датумот кога ќе заврши реконструкцијата на булеварот Киро Глигоров да се прогласи за празник на Град Скопје! 

1 min read

Скопјани реагираат на долгата и бавна реконструкција на булеварот „Киро Глигоров која несомнено го отежнува движењето и за возачите и за пешаците во овој дел од градот. 

-Датумот кога ќе заврши реконструкцијата на бул. Киро Глигоров да се прогласи за празник на Град Скопје! Една ипол година and counting…, предлага еден скопјанец. 

Реконструкцијата на булеварот „Киро Глигоров“, која почна во август 2021 година. Во меѓувреме, поради стопирања на работите и покренат судски спор поради несогласувања во фази на изградба, проектот доцнеше со реализацијата. 

ИЗВОР: skopjeinfo.mk

Претходно

Ќе се реши ли проблемот со аерозагадувањето?

Следно

Борис Писториус е новиот германски министер за одбрана

Latest from Blog