Претходно

Пренџов со примери контра небулозите на оваа власт и на Ковачевски

Следно

Лидерите на ЕУ на самитот се согласија да ја зајакнат граничната контрола и политиката на враќање мигранти

Latest from Blog

Mицкоски на изложба во МАНУ: По смената на власта ќе се даде огромна поддршка за заштита и зачувување на она што е национално благо и дел од нашата култура и историја

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ присустуваше на изложбата Лица на револуцијата” на досеганеобјавени фотографии од македонските револуционери. Штета