Екипи на „Паркови и зеленило“ во акција – се кастрат надвиснати гранки на дрвја

1 min read

За непречено и прегледно одвивање на сообраќајот денес отпочнавме сo кастрење на надвиснатите гранки на дрвјата, долж бул. Партизански одреди, од кај мостот Влајко, долж коловозот, на пешачките и велосипедските патеки, информираат од ЈП „Паркови и зеленило“.

Акцијата се реализира по налог на Град Скопје, а предвидена е да се одвива и наредите денови.

ИЗВОР: skopjeinfo.mk

Претходно

Финска официјално стана 31-ва членка на НАТО

Следно

Нинисто: Членството на Финска во НАТО не е насочено против никого

Latest from Blog