Претходно

ВМРО-ДПМНЕ: Адем Демачи нема никакви допирни точки ниту со историјата на Македонија, туку имал националистички идеали поврзани со други држави!

Следно

Османи: Казахстан до крајот на 2023 година ќе ја отвори најавената Амбасада во Скопје

Latest from Blog