Претходно

Поставени два нови контејнери за електричен и електронски во Ѓорче Петров

Следно

ФИЛХАРМОНИЈАТА НАЈАВИ ПРОТЕСТИ АКО ОРКЕСТАРОТ ЗА ЏЕЗ МУЗИКА НЕ СЕ ИСЕЛИ ОД НЕЈЗИНАТА ЗГРАДА И ЈА ОБВИНИ МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА ЗА ЦЕЛИОТ ХАОС

Latest from Blog