Претходно

Угледен адвокат од САД обвинет за убиство на сопругата и синот – сакал да прикрие финансиски злоупотреби

Следно

Бериша за утре најави најмасовен протест до сега

Latest from Blog

„Бреме“ од Мила Јовановиќ – Миленковиќ, „Измислена приказна“ и „Не застанувај продолжи понатаму: Лукавиот“ од Мики Душански избрани на конкурсот за откуп на необјавен и непоставуван македонски драмски текст

Министерството за култура, во соработка со Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ – Прилеп, информира за резултатите од „Конкурсот за откуп