Претходно

Светиот Крст ќе биде положен во водите на Преспанско Езеро

Следно

Премиерката на Нов Зеланд ја изненади нацијата, објавувајќи дека ќе поднесе оставка: Немам доволно енергија повеќе   

Latest from Blog