Евакуација на патници: Закана за поставена бомба на Софискиот аеродром

1 min read

На аеродромот во Софија се спроведува специјална полициска акција поради сигнал за поставена бомба, јавија софиските медиуми.

Од патниците и посетителите на двата терминала е побарано веднаш да излезат надвор од зградите и да го чекаат крајот на полициската акција. Закана за посетавена бомба на тој аеродром е добиена утрово околу 8:30 по локално време.

ИЗВОР: kurir.mk

Претходно

„Секојдневно пријави за лажни бомби, луѓе умираат поради недостиг на лекови, а Ковачевски единствено се грижи за гола власт и исполнување на наредбите на Ахмети“

Следно

ГАЗАТ НИЗ ЦРНИТЕ ВРЕЌИ СО ТЕЛА ЗА ДА МОЖАТ ДА ГИ НАЈДАТ БЛИСКИТЕ – кога еден човек го прочитал името кое го барал се скупчил и не се помрднал

Latest from Blog