TË FUNDIT

Një bukuri natyrale si Adrola

Ajokonsiderohet si një nga femrat më të bukura shqiptare. Dhe Adrola Dushi po vazhdon ta ruaj këtëepitet duke u paraqitur çdo herë

Libra humbet një tjetër mbështetës

Facebook nuk e shmangi dot humbjen e një anëtari tjetër të Libra Association përpara se të formalizonte këshillin e kriptomonedhës. Booking Holding, kompania pas Booking.com, Kayak dhe Priceline,

More