TË FUNDIT

Një bukuri natyrale si Adrola

Ajokonsiderohet si një nga femrat më të bukura shqiptare. Dhe Adrola Dushi po vazhdon ta ruaj këtëepitet duke u paraqitur çdo herë

Sarri e lë Ronaldon në shtëpi

CristianoRonaldo nuk grumbullohet për sfidën me Leccen në udhëtim, në kuadër të javës së9-të të Serisë A. Nukbëhet fjalë për ndonjë dëmtim apo problem tjetër të CR7, por

More