TË FUNDIT

Një bukuri natyrale si Adrola

Ajokonsiderohet si një nga femrat më të bukura shqiptare. Dhe Adrola Dushi po vazhdon ta ruaj këtëepitet duke u paraqitur çdo herë

Përballja e rivalëve të vjetër

Në fundjavë do të zhvillohet xhiroja e shtatë e Superligës së Kosovës në basketboll te meshkujt. Në këtë xhiro dallohen përballjet mes rivalëve të vjetër, ku Sigal Prishtina

More