TË FUNDIT

Bayerni blindon edhe Alaban

Pasi ka rinovuar me Thomas Muller, Neuer dhe Davies, Bayern vazhdon politikën për të mbajtur më të mirët dhe për të krijuar

Të plakesh me shije (FOTO)

11:03, 26 Maj 2020 Tashmë jemi mësuar me të famshmit që shpeshherë i nënshtrohen kirurgjisë plastike për t’u dukur më të rinj.

Të plakesh me shije (FOTO

11:03, 26 Maj 2020 Tashmë jemi mësuar me të famshmit që shpeshherë i nënshtrohen kirurgjisë plastike për t’u dukur më të rinj.