Shëndeti - Page 55

Pesë Perdorimet Alternative të Majasë së Bukës

Megjithatë pak larg kuzhinës, majanë e bukës mund ta përdorni edhe për një sërë gjërash të tjera. Foto: Flickr Kur themi maja buke me siguri ju vijnë në mendje përgatitjet e buta të brumit të bukës apo picës. Kjo jo pa qëllim, pasi majaja e bukës është më se e domosdoshme në mënyrë që këto

Katër Mënyra Si të Trajtoni Majat Dyshe të Flokëve

Ndërsa për të tjerë mbajtja e tyre sa më natyralë dhe të shkëlqyeshëm është një sfidë e përditshme. Foto: Flickr Thënia se flokët janë gjysma e bukurisë është aq e famshme sa është kthyer në një fakt të mirëfilltë. Kujdesi për flokët zë një pjesë të rëndësishme të ditës dhe të shpenzimeve për shumicën e

Të Hash Çdo Ditë Të Njëjtin Mëngjes – Ndikimi Për Rënien Në Peshë

Kur hani të njëjtin mëngjes, sidomos kur përfshini shumë nga vlerat ushqimore, ndërtoni një rutinë ideale për organizmin. Foto: Flickr Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës. Madje ai luan rol kryesor në rënien në peshë. Sipas të dhënave të AgroWeb.org, personat të cilët hanë mëngjes kanë një metabolizëm më të shëndetshëm. Por çfarë

1 2 3 58