Shëndeti - Page 3

Tri shenja që tregojnë se duhet të pini më shumë ujë

Është e qartë që uji pihet atëherë kur ndieni etje, mirëpo ka rezultuar që ekzistojnë disa shkaqe më pak të qarta të cilat tregojnë që duhet të shtoni konsumimin e ujit Trupi e përdor ujin në çdo qelizë, organ apo ind, jo vetëm për të rregulluar temperaturën e brendshme por edhe për të mirëmbajtur çdo

Dëmtimi që Covid-19 shkakton në tru

Disa shkencëtarë dyshojnë se Covid-19 shkakton dëme në frymëmarrje dhe vdekje përmes dëmtimit maksimal të mushkërive, por ashtu siç e dimë, kjo sëmundje e re shkakton edhe një sërë dëmesh të tjera. Për mjeken Julie Helms, e cila nisi trajtimin e pacientëve të pranuar në njësinë e saj të kujdesit intensiv në Spitalin Universitar të

Qofte Në Salcë Domatesh Dhe Kos – Receta me Shije Speciale

Përgatitja e qofteve nuk kërkon aftësi të mëdha në kuzhinë, megjithatë çdo amvisë shqiptare e di se qoftet janë art. Foto: Flickr Pritshmëritë ndaj një amvise janë gjithmonë të mëdha. Ajo duhet të shkrijë talentin çdo ditë të javës për të kënaqur familjen por edhe për të gëzuar reputacionin e një amvise duarartë në të

Kërpudha për shëndet më të mirë

Shkencëtarët modernë po zbulojnë disa veti tërheqëse të kërpudhave. Më shumë se njëqind lloje të kërpudhave aktualisht janë duke u studiuar në të gjithë botën sot për përfitimet e tyre të mundshme shëndetësore. Më poshtë keni informacione për tre nga varietetet më të njohura: Chaga (Inonotus obliquus) Kërpudhat Chaga janë të pasura me një shumëllojshmëri