Shëndeti

Përse Duhet të Përdorni Çajin e Ngrohtë të Rigonit Për Tretjen

1 views

Rigoni përmban dy vajra esencialë që kanë aftësinë të luftojnë bakteret dhe në shumë raste janë më efikasë se vetë medikamentet. Foto: Flickr Kërkesat për eksport janë në rritje dhe fermerët nga Shqipëria dhe nga Kosova janë tejet të përkushtuar për të rritur rigonin. Rigoni është një barishte aromatike plot shije që përdoret në kulinarinë

Si duken baballarët e famshëm kur janë me vajzat e tyre?

1 views

Studimet kanë zbuluar se dashuria e një babai ndonjëherë mund të ketë një ndikim më të fortë te fëmijët e tyre sesa e nënës. Ronald Rohner, psikolog, thotë se kur fëmijët e dinë që ata janë të dashur nga babai i tyre, është një mënyrë më e mirë për të parashikuar mirëqenien, lumturinë dhe kënaqësinë

Testohet pilula kontraceptive që përdoret vetëm një herë në muaj

2 views

Studiuesit kanë zhvilluar një tabletë kontraceptive që përdore në mënyrë orale një herë në muaj, për të cilën thonë se do t’u ofrojë grave më shumë zgjedhje dhe kontroll mbi mundësitë e planifikimit të shtatzënisë. Pasi të gëlltitet, pilula mbetet në stomak për javë të tëra, duke lëshuar ngadalë hormonet për të parandaluar shtatzëninë. Dizajnimi

Ide kreative si të keni më pak rrëmujë në shtëpi (FOTO)

2 views

Gurët do t’iu ndihmojnë të krijoni një zonë ku mund të thahen çizmet ose këpucët e lagura Përdorni këto rafte unike të drurit me kunja për t’i organizuar këpucat në hyrjen e shtëpisë tuaj Ngjitni së bashku disa kartona në formë rrethore për të krijuar një raft të këpucëve Kutitë e plastikës janë gjithmonë një

Pse Dhembin Muskujt Në Mëngjes – Çfarë Duhet Të Bëni

1 views

Zakonisht këto kontraktime ndodhin për arsye të ndryshme ku përfshihet inflamacioni apo artriti. Foto: Flickr Vështirësit në lëvizje si pasojë e ngurtësimit ose kontraktimit të muskujve njerëzit zakonisht ia atribuojnë moshës ose plakjes. Megjithatë studimet të cilave u referohet AgroWeb.org, sqarojnë se mosha apo plakja nuk është shkaktari i vetëm i kontraktimeve të muskujve të

Ushqimet Më Të Mira Dhe Të Këqija Për Dhimbjen e Kokës – Ja Lista e Plotë

3 views

Shkaqet janë mjedisore ose fiziologjike por edhe ushqyerja luan një rol të rëndësishëm. Foto: Flickr Dhimbjet e kokës ku përfshihet edhe migrena luajnë një rol frenues dhe pengues për jetën e përditshme të njeriut. Shkaqet janë mjedisore ose fiziologjike por edhe ushqyerja luan një rol të rëndësishëm. Në këtë artikull të AgroWeb.org do të mësoni

1 2 3 37