Maqedoni - Page 3

Ruskovska: Dëshmitarët e sotëm treguan se protestat “Për Maqedoni të përbashkët” ishin direkt të organizuara nga VMRO-DPMNE-ja

Shkup, 11 maj 2020 (POST) – Kryeministri Oliver Spasovski dhe Antonio Koçkov më 13 maj do të thirren që të dëshmojnë në seancën gjyqësore në të cilën janë të akuzuar ish kryetari i Kuvendit Trajko Veljanovski, ish ministrat e Transportit dhe Lidhjeve dhe ai Arsimit, Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish drejtori i

FAO: Bujqit që shesin në tregje të lagështa dhe furnizuesit e lëndëve të para për ferma më të goditur nga koronavirusi

Shkup, 11 maj 2020 (POST) –Tregjet në rajon janë mirë të furnizuara  me prodhimet  kryesore ushqimore dhe kanë kushte  të volitshme   për prodhimtarinë e kulturave kryesore si gruri. Megjithatë,  bujqit që shesin në tregje me lagështi, furnizuesit e lëndëve të para për ferma dhe shërbimet e transportit janë ndër të parët  më të goditur nga

Në të gjitha akset rrugore komunikacioni mesatar

Shkup, 11 maj 2020 – Qarkullimi nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të thata. Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat

Mickoski: Duam zgjedhje gjatë verës të cilat nuk do ta rrezikojnë shëndetin e qytetarëve

Shkup, 10 maj 2020 (POST) – Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickovski sot deklaroi se janë për mbajtjen e zgjedhjeve këtë verë, por për zgjedhje të cilat nuk do ta rrezikojnë jetën e qytetarëve. Përsëriti se prioritet i partisë para së gjithash është shëndeti i qytetarëve, e pastaj zgjedhjet demokratike dhe korrekte. Ai në lajmet e

Mickovski: Duam zgjedhje gjatë verës të cilat nuk do ta rrezikojnë shëndetin e qytetarëve

Shkup, 10 maj 2020 (POST) – Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickovski sot deklaroi se janë për mbajtjen e zgjedhjeve këtë verë, por për zgjedhje të cilat nuk do ta rrezikojnë jetën e qytetarëve. Përsëriti se prioritet i partisë para së gjithash është shëndeti i qytetarëve, e pastaj zgjedhjet demokratike dhe korrekte. Ai në lajmet e

Zaev: Pakoja e tretë e masave ekonomike është në nivel debati, vendimet përfundimtare do t’i sjellë Qeveria

Shkup, 10 maj 2020 (POST) – Pakoja e tretë e masave ekonomike ende është në nivel të debatit. Unë e paralajmërova, ndërsa Qeveria është ajo e cila në fund do t’i sjellë vendimet dhe do t’i kumtojë, deklaroi lideri i LSDM-së, Zoran Zaev në pyetjen e gazetarëve pas takimit të sotëm të koalicionit “Mundemi”. “Unë

Zgjedhje nga mesi i qershorit, qëndrimi i përbashkët i koalicionit “Mundemi” i kryesuar nga LSDM

Shkup, 10 maj 2020 (POST) – Të shfrytëzohet momenti i dobësimit të koronavirusit dhe të shkohet në zgjedhje nga mesi i qershorit, më saktë më 14 qershor, është qëndrimi i përbashkët i koalicionit “Mundemi” që u formua në mbledhjen e sotme të kryetarëve të partive nga koalicioni në selinë e LSDM-së, i cili do të

VMRO-DPMNE: Doli në shesh e vërteta, Zaev është i involvuar në “Reket” dhe është duke e sharë popullin e tij

Shkup, 10 maj 2020 Zoran Zaev u lexua nga qytetarët. U konfirmuar se Zoran Zaev është i involvuar në rastin “Reket”. U dëgjua se si Zaev po shante dhe fyente popullin e tij. U mësua gjithashtu që Zaev po e kontrollonte lëvizjen studentore, kemi dëgjuar se çfarë mendon ai për ata të revolucionit të larmë,