Maqedoni - Page 107

DAP do të punojë nga ora 10 deri në orën 12 me palë në të gjitha sportelet, rekomandon shërbim elektronik

Shkup, 20 mars 2020 (POST) – Drejtoria për të ardhura publike – DAP e kufizon kohën për pranimin e palëve nga ora 10:00 deri në orën 12:00 në drejtorinë e përgjithshme, drejtoritë rajonale, sektorët dhe sportelet, me qëllim të eliminimit të çdo mundësie për përhapjen e koronavirusit. DAP i këshillon qytetarët dhe tatim paguesit në vend

Konferencë shtypi e ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe (drejtpërdrejtë)

Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, kopjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Agjencia Informative Mediatike. Çdo ndërhyrje dhe keqpërdorim në faqen e interentit të POST-s është i dënueshëm sipas neneve 251 dhe 251a nga KP i Republika e Maqedonisë së Veriut.Konsultant juridik dhe përfaqësues: Avokat Slagjana

Konferencë për shtyp e Këshillit të Inspektoratit (drejtpërdrejtë)

Shkup, 20 mars 2020 (POST) – Konferencë për shtyp e kryetares së Këshillit të Inspektoratit, Magdalena- Grashkoska, bashkë me drejtorët e Inspektoratit të Tregut- Stojko Paunovski, të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor- Irinka Sotirova, të Inspektoratit Shtetëror të Punës- Aladin Havziu dhe të Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari, Zoran Atanasov si dhe Visare Riza nga

“Maratona e Shkupit” shtyhet për më 4 tetor 2020

Shkup, 20 mars 2020 (POST) – Virusi Kovid-19 i shtyri edhe ngjarjet sportive në vendin tonë, “Viz Er maratona e Shkupit”, e cila ishte planifikuar të mbahet më 10 maj, do të shtyhet për 4 tetor të vitit 2020. “Edhe pse ju vrapuesit, ashtu si ne, po përgatiteni për garën tuaj të preferuar, mirëpo janë disa

Pranvera a do ta zbusë gjendjen me koronavirusin

Shkup, 20 mars 2020 (POST) – Përhapja e korona virusit u bë problem global që nuk njeh kufij. Organizata Botërore e Shëndetësisë shpalli pandemi, ndërsa një numër gjithnjë e më i madh i shteteve po përballen me rritje të numrit të personave të infektuar dhe vdekur. Një numër i madh i sëmundjeve ngjitëse kanë karakteristika