Kosovë - Page 385

BE: I gjithë rajoni mbështesin vazhdimin e dialogut dhe arritjen e një marrëveshje Kosovë-Serbi

13:48 | 23 Shtator 2019 Federica Mogherini, përfaqësuese e Lartë për Punë të Jashtme dhe Politikë të Sigurisë/zëvendës-Presidente e Komisionit Evropian, priti të dielën në mbrëmje në një darkë tradicionale pune udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor në margjinat e Asamblesë së 74-të të Përgjithshme të KB në Nju Jork. Sipas një njoftimi, përcjell Telegrafi, në funksion

1 383 384 385