Glow - Page 112

Një herë me AAK, tani Nora Istrefi në përkrahje të PDK-së

Nora Istrefi duket se ka ndërruar përkrahjen e saj për këto zgjedhje të parakohshme. Këngëtarja Nora Istrefi ka postuar një fotografi me këngëtaren Eliza Hoxha, duke shkruar edhe numrat e partisë së saj dhe numrin e saj si kandidate për deputete me PDK. E kjo nuk është hera e parë që Nora ka shprehur simpatinë

1 110 111 112