Category archive

Видео вести - 8 страна

Јавни личности со поддршка на правата на ЛГБТ заедницата: „Прав(д)а за сите“ ВИДЕО

„Кампањата „Прав(д)а за сите“ е дел од Проектот на УСАИД за подобрување на статусот на ЛГБТИ луѓето, имплементиран од страна на ЛГБТИ Центарот за поддршка во соработка со партнерските организации Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализирани заедници“ и ЛГБТ Јунајтед Тетово. Кампањата има за цел да ги рефлектира состојбите со нарушувањата на правата на… Продолжи да читаш

1 6 7 8
Оди на почеток