Category archive

Технологија - 64 страна

Apple отвора нов податочен центар во Данска кој ќе работи исклучиво на обновлива енергија

Apple соопшти дека ќе инвестира 920 милиони долари во нов центар за податоци во Данска кој ќе биде втор ваков објект во државата кој ќе користи исклучиво обновлива енергија. Продолжи да читаш

Galaxy Note 7 многу подобар од останатите модели

Веројатно не треба да споменувам, но големината на батериите во Galaxy S смартфоните на Samsung последниве две години не се покачуваше како што би се очекувало, а особено по проблемите со запалување на батериите кај Galaxy Note 7. Продолжи да читаш

1 62 63 64
Оди на почеток