Category archive

Перпетум

Перпетум

Овој шведски автомобил доаѓа со 5 години бесплатна електрична енергија

Компанијата Uniti од Шведска е на мисија да креира паметен, мал електричен автомобил. За таа цел склучи партнерство со енергетската компанија E.ON за на корисниците на ницните автомобили да им обезбедат 5 години бесплатна електрична енергија. Шведската компанија за неколку дена ќе го претстави првиот автомобил кој доаѓа со таква понуда, пренесува Inhabitat. Продолжи да читаш

Оди на почеток