XH.A

A flejnë njerëzit më mirë me një partner?

Henning Johannes Drews, një studiues në Qendrën për Psikiatri Integrative dhe profesor në Departamentin e Psikiatrisë dhe Psikoterapisë në Universitetin Christian-Albrechts Kiel në Gjermani, studioi 12 çifte heteroseksuale që kaluan 4 netë në një laborator gjumi. Ai mati gjumin e individëve së bashku dhe të ndarë duke përdorur një teknologji që kapte valët e trurit,

Ndihma e parë te gjendjet emergjente mjekësore gjatë temperaturave të larta në stinën e verës

Të shumtë janë ata që presin verën të entuziazmuar për t’u larë në det, liqe, lumenj dhe dalje për shëtitje në mbrëmje etj, por e gjithë kjo sjell një mori problemesh shëndetësore. Në vazhdim do të shtjellojmë njohjen dhe veprimet bazike në vendndodhje për disa gjendje emergjente jetëkërcënuese që kërkojnë ndihmën e parë në vendngjarje.

Testi me një lugë do ju tregojë brenda 1 minute se çfarë probleme shëndetësore keni

Testi me një lugë do ju tregojë brenda 1 minute se çfarë probleme shëndetësore keni Të gjithë e dimë se duke kryer kontrolle të rregullta tek mjeku, mund të na ndihmojnë të mbajmë një shëndet të mirë dhe t’i paraprijmë shumë sëmundjeve. Por ne priremi të injorojmë shenjat që trupi ynë tregon dhe nuk e

Me vaj kokosi mund ta largoni grimin më lehtë

Këshilla mjekësore25 qershor 2020 Si të kuroni dhimbjet e dhëmbit brenda pak minutash Shumë fëmijë dhe të rritur preken nga dhimbjet e dhëmbëve, të cilat vijnë si pasojë e degradimeve të dhëmbëve.Bakteret orale në gojën tuaj, të cilat ushqehen nga sheqeri, prodhojnë acide, të cilat…