F.S

Mendohuni dy herë para se të përdorni celularin në timon, ja si do të kapeni “mat”

2 views

Kamerat e inteligjencës artificiale do të arrijnë të shohin nëse shoferët përdorin celularët për të dërguar mesazhe ndërkohë që drejtojnë makinën. Kjo teknologji e re është aktivizuar në Australi që me datë 1 dhjetor. Nëse kamerat kapin një shofer gjatë tre muajve të parë, ata do të marrin një letër paralajmëruese, por pas kësaj mund

Ministrat Evropian të financave njëzëri kundër Libra dhe kriptomonedhave të ngjashme

1 views

Monedhat private dixhitale si Facebook Libra nuk duhet të lejohen të hyjnë në Evropë derisa rreziqet që mund të kenë të adresohen qartësisht thanë ministrat Evropianë të financave ditën e Enjte. Lëvizje konfirmon qëndrimin e ashpër të bllokut ndaj Libra e cila ka tërhequr kritika të shumta nga rregullatorët globalë rreth impaktit që mund të

Notepad nuk do të ikë asgjëkund dhe mbetet pjesë e Windows 10

1 views

Në muajin Gusht Microsoft tha se do të përditësonte Notepad përmes Windows Store duke dërguar përditësime çdo gjashtë muaj. Tashmë Microsoft ka ndryshuar mendje. Notepad nuk do të shkojë në Windows Store. Ndryshimi është surprizë sepse Microsoft foli aq shumë për përditësimin e Notepad përmes Store me arsyetimin se do të sjellë më shumë fleksibilitet