Голем дел од Скопје утре ќе остане без електрична енергија

1 min read

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 05.10.2021 година (вторник) се планирани прекини во снабдувањето со електрична енергија на корисниците од градот Скопје и неговата околина:

• во периодот од12:00 до 14:30 часот, корисниците на дел од ул.Востаничка, дел од ул.Св.наум Охридски,дел од ул.Баница (општина К.Вода);

• во периодот од 11:00 до 14:00 часот, корисниците од нас.лисиче, ул.Димитар Туриманџовски, нас.Лисиче, дел од ТЦ Лисиче, дел од ТЦ Лисичеоколу маркет Елида (општина Аеродром )

• во периодот од 07:30 до 15:30 часот, корисниците од село Миладиновци, Дељадровци, Текија, ТС Петља Аеродром, (улично осветлување на клучката Аеродром Петровец) (општина Илинден и општина Петровец )

• во периодот од 08:30 до 11:30 часот, корисниците од Бул.Кузман Јосифовски Питу, дел од ТЦ Скопјанка, Мезе Бар (општина Аеродром)

• во периодот од 07:00 до 11:00 часот, корисниците од ул.Иван Хаџиниколов, куќните броеви од 75-87 околу НЛБ Тутунска Банка (општина К.Вода)

• во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од с.Долно Количани, с.Пагаруша, с.Вртекица, с.Рамни Габер (општина Студеничани), дел ос с.Матка (општина Сарај)

• во периодот од 09:45 до 14:45 часот, корисниците од улСкупи – потрошувачите кај Ратко Митровиќ (општина Карпош)

• во периодот од 08:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од с.Шишево (општина Сарај)

Извор: skopjeinfo.mk

Претходно

Зошто се случува лажно позитивен тест на ковид-19 кај (не)вакцинираните

Следно

Почина Ларс Вилкс: Контроверзниот уметник познат по карикатурите на Мухамед

Latest from Blog

MacedonianEnglishAlbanian