Одложено рочиштето за “Титаник”

во категорија Македонија од

Рочиштето за предметот на СЈО „Титаник“ денеска се одложи за 3 јули, бидејќи обвинетата поранешна министерка за внатрешни работи Гордана Јанкуловска не дојде во Судот заради влошена здравствена состојба, односно ризична бременост.