Ердоган во посета на Сараево

во категорија Регион од

Дијамантот Блу Фарнезе продаден за 6,7…

Историскиот дијамант Блу Фарнезе од 6,16 карати беше продаден на аукција во Женева, Швајцарија за 6,7 милиони …

Прочитај повеќе…

Извор: http://www.alsat-m.tv