Колкава добивка набилда скопски „Бетон“ за три месеци

во категорија Eкономија од

За првите три месеци од 2018 скопски Бетон бележи добивка од 2,3 милиони денари.

Ова го соопшија од компанијата преку Македонска берза.

Како што се наведува вкупните приходи заклучно март 2018 изнесуваат 272.469.491,00 денари.

Вкупните расходи од јануари до март 2018 се зголемиле споредбено со истиот период лани и тие изнесуваат 270.084.754,00 денари.

Извор: https://faktor.mk/