ВЕРО отвори нов маркет во Карпош 3

во категорија Бизнис од

Веро отвори нов маркет во Карпош 3. Ова е 12  по ред маркет кој во земјава го отвора  компанијата Веропулос. Големото отворање беше одбележано со многу изненадувања  за деца , возрасни и попусти на различни поизводи.

За секоја сметка над 1000 денари направена во новиот маркет во период од 5 до 8 мај следува попуст 100 денари за пазаувањње во Џамбо до крајот на месецов.

Со новиот маркет бројката на вработени во Веро се искачи  на околу 1100 лица.

 

 

Извор:http://sitel.com.mk/