Силно невреме: Паѓаше град со големина на лешник во Нови Пазар (Видео)

во категорија Регион од
Version 2.01 | 2013                                                                                                                               импресум |маркетинг | услови за користење | приватност

Њу Медиа Комјуникејшн  © 2010 | сите права заштитени

Извор:http://press24.mk/