Сѐ што е погрешно со „Sherlock Holmes: A Game of Shadows“

во категорија Култура од

Во последните десетина години тешко е да се замисли Роберт Дауни Џуниор во некоја друга улога освен онаа на Iron Man. Но, мора да се потсетиме дека пред 7 години тој беше дел од еден многу успешен филм, наречен „Sherlock Holmes: A Game of Shadows“.

И покрај големиот успех на филмот, екипата на YouTube каналот CinemaSins реши да ги најде сите грешки, односно „филмски гревови“ кои се наоѓаат во него. На крајот, беа пронајдени вкупно 111 вакви грешки.

Дали ви се допаѓаше „Sherlock Holmes: A Game of Shadows“? Доколку го немате гледано, тоа нека биде нашиот филмски предлог за вас.

Извор:https://kajgana.com/