Дрисла повеќе нема да загадува, по 18 години печката за медицински отпад доби филтер!

во категорија Здравство од
Дрисла повеќе нема да загадува, по 18 години печката за медицински отпад доби филтер! – Само Здравје


Извор:http://samozdravje.mk/