Филипче пресече – Вакцината е задолжителна и мора вакцинален картон при упис во училиште!

во категорија Здравство од
Филипче пресече – Вакцината е задолжителна и мора вакцинален картон при упис во училиште! – Само Здравје


Извор:http://samozdravje.mk/