Прва трансплантација на пенис и скротум – Пациентот бил во сала 14 часа!

во категорија Здравство од
Прва трансплантација на пенис и скротум – Пациентот бил во сала 14 часа! – Само Здравје


Извор:http://samozdravje.mk/