Нов систем за донирање храна: Околу 1000 лица ќе добиваат по два бесплатни оброци

во категорија Здравство од
Нов систем за донирање храна: Околу 1000 лица ќе добиваат по два бесплатни оброци – Само Здравје


Извор:http://samozdravje.mk/