ФОТО: Босанец уловил вистинско чудовиште

во категорија Регион од

Рибар од БиХ од реката Босна извадил вистинско чудовиште. Сомот тежок 77 килограми го уловил на петок 13.

„Петок 13 мене му беше среќен ден“ вели рибарот Мустафа, гордо позирајќи покрај својот улов. Фотографиите ги објави на социјалните мрежи

Извор http://press24.mk/