Незапаметен хорор во регионот: Со години ги силувал ќерката и синот

во категорија Регион од

Вистински хорор каков што не е запаметен до сега се случил во Србија деновиве кога Јовица Ш. бил уапсен под сомнение дека си ја силувал сопствената ќерка, атогаш се дознала страшната вистина, дека го силувал и сопствениот син.

Кога и да му се укажела прилика, таткото-монструм ја силувал ќерката, а го терал и синот орално да го задоволува. Им се заканувал дека ќе ги претепа брутално и дека ќе ги убие ако кажат некому што се случува дома зад затворени врати.

Монструмот инаку има осум деца. Полицијата го привела откако дознала за настанот.

Две деца се кај него и преживеале хорор, две се со сопругата со која се развел, а четири во хранителски семејства.

Извор http://press24.mk/