Видео: Опасно невреме во Италија – надојдена река дивее низ цел град

во категорија Свет од
Version 2.01 | 2013                                                                                                                               импресум |маркетинг | услови за користење | приватност

Њу Медиа Комјуникејшн  © 2010 | сите права заштитени

Извор:http://press24.mk