Прегазеното дете во Ѓорче Петров задржано на Клиниката за неврохирургија

во категорија Здравство од
Прегазеното дете во Ѓорче Петров задржано на Клиниката за неврохирургија – Само Здравје


Извор:http://samozdravje.mk/