Додека туристите уживаа на плажа до нив лежеше мртов маж -хорор на убавата дестинација

во категорија Свет од

Додека туристите се капеа и уживаа на сонцето на плажата во Акапулко, до нив во водата имаше мртов маж.

Полицијата и војската го пренеле телото на починатиот маж, кој е сведок колку криминало владее во ова место.

Додека туристите уживале, на плажата вриело од полиција и војска.

Извор:http://press24.mk