Каролина ќе го промовира албумот „Извор“ во Битола на 27 и 28 март

во категорија Култура од

Влезниците по цена од 500 денари веќе се пуштени во продажба преку продажната мрежа на „Купи Карти За Сѐ“ низ цела Македонија и онлајн. Со секоја купена влезница, следува подарок – луксузно дигипак издание од албумот „Извор“, известија од „Авалон Продукција“.

Извор:https://www.mkd.mk/