(ВИДЕО) Свечен пречек на делегацијата на Босна и Херцеговина

во категорија Македонија од

Делегација на Советот на министри на Босна и Херцеговина, предводена од Претседавачот на Советот, Денис Звиздиќ, ја започна еднодневната официјална посета на Република Македонија.

Премиерот Зоран Заев и владина делегација од Република Македонија ги пречекаа на платото пред Владата, Претседавачот на Советот, Денис Звиздиќ и делегацијата на Босна и Херцеговина.

/ПОСТ.МК/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.