Филипче: Наскоро ќе се знае како ќе се финансира изградбата на новиот Клинички центар во Бардовци

во категорија Здравство од
Филипче: Наскоро ќе се знае како ќе се финансира изградбата на новиот Клинички центар во Бардовци – Само Здравје


Извор:http://samozdravje.mk/