Новиот Клинички центар ќе биде во Бардовци – Ќе плаќаат ли надлежните пенали за пропаднатиот договор?

во категорија Здравство од
Новиот Клинички центар ќе биде во Бардовци – Ќе плаќаат ли надлежните пенали за пропаднатиот договор? – Само Здравје


Извор:http://samozdravje.mk/