Видео: И кај нас не сјајно, но ова е премногу! – Во првата лига во Босна се играше во кал и снег

во категорија Спорт од

Во 22 коло од првата лига во Босна и Херцеговина, Борац го пречека лидерот Мостар.

Иако по само еден поглед на теренот прекриен со снег и кал е јасно дека не може да се игра сепак натпреварот не беше одложен. На крајот натпреварот заврши без победник 1:1.

Се ќе ви стане јасно кога ќе ја погледнете снимката од натпреварот која одлично ги покажува очајните услови за игра…

Извор: https://sportski.mk/