Автомобилска компанија од Полска заинтересирана за влез во Македонија

во категорија Македонија од

Компанија од  автомобилската индустрија можно е да влезе во земјава – откако македонската делегација се врати од посета во Полска.

Денеска пак на вицепремиерот Анѓушев се сретна со сопственици на Страт ап компании  на кои им го претстави планот за економски развој во кој има поддршка токму за малите и средни фирми.

Извор: http://24vesti.com.mk/